2010-05-22
20:54:04

F n vad kul!

Ja det kan man säga, när man bor utanför Stockholm och väl kommer in dit nån dag under en helg, som denna, fint väder och jätte härligt.
Så ser man saker man inte ser normalt... som... en trans-gubbe, i kjol och korta leggins, men linne och BH och strumport i Bh-hållarna hehe... ett jesus tåg som dansar och trallar förbig resturanten man sitter i... ja det är bra mycket man kan prata om här i lilla Flen efter en sån dag i stockholm.... som .. en man går ut från tunnelbanevagnen och skriker till en tjej "se dig för" och hon ser ut som hon håller på att skita på sig... hmmm sånt får man inte i lilla Flen... =D.

Jag är en gamal hip-hoppare, ja början av 2000 talet så att säga, Method Man, wu-tang Clan och Mary j blige och outcast var väll dom favissarna jag hade.. att vara sambo med en som är 14 år yngre som gillar hip hop tycker att dom är gamla godigar, medans jag... har dom fortfarande ganska högt på min lista =D.
Mina fötter rycker och mina axlar kan inte vara still när jag hör dom =).

Remembering...
2010-05-21
12:58:57

Gud så trött man blir!

På människor som tror att det är fortfarande "ok" när nån säger "Hunden är inte pålitlig och tycker inte om barn", varför låter man då ungen röra hunden trots varning!!!
Då avlivas (antar att dom gjorde det för att få nån slags plåster på såret då hunden älska vuxna) hunden dagen efter, vilket jag tycker igentligen fel då det var inte hundens fel!!!

Är det så svårt att lyssna på vad anndra säger, jag tycker det är helt otroligt hemskt att 2 åringen blev biten i strupen, men alltså när ska människan ta sitt ansvar?
Fy vad less man blir....
Och sen att uppfödaren åker och hämtar hunden... alltså hunden kanske inte förstår, allt han gjorde var vad han kände för att skydda sig, och blir avlivad! Schysst!!

Inget eller ingen annan blir avlivad vid dåligt uppförande... bara hundar!! Och trots det är det 99% människans fel i bakgrunden!

jävla skit på det!