2011-11-22
08:14:22

Orkar inte mer!

Nej det gör jag inte... min mor kan inte må bra... jag blir ju 40 i år och hon har varit bitter och jävlig hela mitt liv på så mycket jag kan komma i håg.
Men i går brast tror jag.... jag sa åt henne att jag tror inte vi borde ha kontakt längre då hon är så fruktansvärt bitter mot nästan allt jag gör, ingen medkännsla över nått höverhuvudtaget oavsätt vad som gäller när det gäller "mig".
I går sa hon nått som hon sagt tidigare och det gör faktisgt ont i mig, jag bryr mig inte om henne längre... och jag ska gifta mig i April och jag VILL INTE ha henne där då hon bara förstör med sin bitterhet och sura min när det inte går som hon tycker.
När jag var gift med barnens far och om vi bråka kunde hon säga "Du skulle inte ha det du har utan honom" och då säger hon sånt när det är hon och jag som bråkar om "åsikter" och då menar jag typ... hon säger nåt ex om tja vad ska jag ta.... typ om mat... ex: i Svergie säger man att man ska inte dricka mjölk till bloodpuding för hjärnet skulle, medan i UK säger dom drick apelsin jucie pga att c-vitamin drar till sig järnet, men att mjölken förstör inte järnet men att man dricka apelsin är bara bättre!
Alltså då helt plötsligt blir jag kallad oduglig för då är det ju jag säger nått som säger kanske emot henne och det klara hon inte.

Visst till många ggr man kan hålla käften och låtsas som inget... men det har jag gjort i 25 år och bara fått stått ut, men nu som vuxen kvinna kan jag väll i alla få ha min åsikt och min kunskap utan att kärringen ska bli helt jävla rabiat!?

Vad jag har märkt är många av mina vänner har liknande mammor... jag undrar om det har med 40-talister?
Är dom så jävla hjärtvättade att dom klara inte av att sina barn har mer rätt än dom?
Är dom så jävla insyltade i sin hjärna från deras tid att man ska sitta och hålla käften?
Fan dom som är som min mor fan vakna för i helvete... ni är inte bara Guds barn......så som ni beteer er är ju bara för äckligt!
Att inte kunna vara stolta över sina barn, oavsätt brister skulle ju vara att ni aldrig skulle ha fått barn... men då skulle inte mina fina barn finnas så det är det fan ända ni har lyckats åstakomma!

Jag är så less på allt! Jävla subba!

2011-11-07
13:14:54

lite piss

Blir man av allt gnällande (höra mig då rå hahahaha) men vad jag menar är... dom som gnäller om "jag ska inte blogga mer" och sen öppnar en till, och fortsätter blogga och sen sitter ändå liksom och tjatar om att dom minsan har inte tid att blogg... jösses blogga inte då.. sluta allt drama!!

Som ex. jag vill inte blogg hela tiden... men ändå går inte och gör det!! va hahaha jävla dö nickar.
Ja ja jag har mens varge dag jag är här inne men denna blogg är till för detta... min familje blogg är just det, familje / vänner blogg... menar själv klart dom som jag lär känna här inne inte får den men denna blogg är mest menat för mig.

Sen har jag märkt jag har så svårt för vissa folk som ständigt bryter vad dom säger eller gör... nu visst händer det alla, men ex sånna som säger en sak, ska göras... om det är nåt litet eller stort skiter jag i, men just det där tjatet om att "jag tänker inte göra så mer" och sen gör det.... alltså jag blir nästan "skiter fullständgit i vad du gör"!
Usch vad hemskt jag låter men jag orkar inte, pallar inte lyssna på skiten.

Samma sak om folk som pratar om andra... tja det behöver inte alls vara mycket dåligt... men alltid nån slags klagomål men sen ler med hela jävla kroppen när dom ser människan... eller typ 2 dagar senare "kommer inte i håg" vad dom sagt!! jag avskyr falskhet, jag hatar det alltså.
Jag har jätte svårt att stå och "låtsas tycka om nån" om jag inte gör det! YUK.

Men men.... jag är nog för lite ärlig i bland... kanske är dumt av med, ja det kan jag hålla med.... men fan hellre det än att stå där och se hur 2 personer varav en låtsas!! Shit man har ju lust att säga så lät det inte för ett tag sedan.
Det är nog fan värst!

Man kanske ska säga rakt ut nästa gång.... undra hur det skulle sluta förrutom att stämmningen skulle krasha!

ja ja jag pratar i nattmössan!
=)
2011-11-01
17:09:47

Satans kärring!!

Ja lite pissarg är jag.... ska gifta mig och när man berättar så får man svaret "jaha"... alltså det är din dotter som ska gifta sig lite MERA FUCKING Känsla kan man väll fann ha när ens ända dotter ska gifta sig än att säga jaha!!!!

Och sen i dag, visar man klänningen och kärring jäveln säger inte ett jävla skit.... ja jag är arg, besviken och fruktansvärt ledsen och även besviken på att ens mamma kan få en att känna sig så fan i helvete misslyckad för att hon själv aldrig har gift sig!!!

Ja allstå den som kommer in nu och läser kanske tänker fan vilken taskig människa som säger så om sin mamma, men saken är livet som jag har levet med henne har inte alltid varit lätt eller roligt ska jag säga er.
Allt man fan säger är det nått fel på, och visst kan man till en viss gränns ta det, men när man kommer upp i 40 års åldern och snart tycker att människan kan släppa lite och inte gör det då blir man lite piss-sur på na.

så jag kommer skriva lite väl tråkiga saker ett tag här inne då jag är lite piss- sur hur folk inte kan vara glada för ANDRA när det är nått bra som händer andra utan står med mungiporna nere vid pattarna och ser allmänt död ut får en att vilja sparka dom i röven!!!

Nu ska jag HA glass!