2011-09-28
18:37:41

Titta på mig!!!

Ja ni får usäkta men alltså jag blir hahaha hahaha så less på dessa unga tjejer som står i badrummet och tar kort på sig själva med halva bröna utanför... alltså tror ni att det snyggt, det är inte ens en fin bakgrund... ställ er för fan framför en skog med lite sol framför så ni får bra ljus då, eller en bra bild med en fin kille eller en bra kompis... men i "BADRUMMET"?? haha hur "billigt" ser inte det ut egentligen... själv klar i MIN åsikt!

Jag kan inte förstå dessa unga tjejer som tar bilder på sig själva upp sminkade till månen i sina ansikten (lite är väll rätt ok kan jag hålla med om), men så hårt sminkat att man börjar undra om personen har ramlat i en ko-blaja så svart runt om ögonen har dom... men men jag är väll gammal och rynklig haha.

Visst jag har väll lite fobi i att sminka mig själv, kanske därför jag "tar" åt mig hur små flickorna ser ut ^^ men jag tycker inte det är snyggt när sminket nästan kommer fram till dörren före de själva haha... sminket rör dörren innan dom hinner öppna det... haha.. ok jag är larvig nu jag vet...

Jaha man ska äta upp fläsket lite nu... hörs sen så blir det mer idiotiska åsiket.
2011-09-27
13:59:03

Facebook!

Ja ytterligare en sak som kan få mig att bli pissförbanad om jag ska vara ärlig... alla dessa jäkla klagomål över vad Fejja gör!!!! Ja ändingar händer och det kommer fan att hända i all evighet, vänj er av det.
Lär er det nya, ta emot det som nått roligt... det är ju inte livs vicktigt direkt.

Sen alla dessa små "varningar" om att facebook ska börja ta betalt, visste jag lång väg att det var luredrejrier.. för om dom som påstår att det kommer kosta och sen Facebook själv säger att det bara är rykten så fan tror jag ALLT som det står om Facebook som vi ska kopiera och klistra in i våra statusar är bara en massa skit, om det våre nått sånt så tror jag Facebook själva skulle komma ut med det och inte låta "privat personer" göra deras jobb åt dom... får det väll för faan räcka med idiotik va hahaha... jag skrattar på mig snart när jag tänker på det!!

Men i all fall.. jag gillar spelen i bland... jag gillar att se andras statusar för det är kul att se vad de flesta har för sig.. alla som klagar på alla blir man väll lite less på.... men det är väll sånt man får ta =).
Nu är det dags med tvätten igen , den skulle jag gärna vilja trolla bort!!!
2011-09-19
08:24:52

A breakthrew

nej inte alls... faan vad man tänker under dagarna och sen sitter man här och har haft så mycket att analysera och sen kommer jag inte i håg ett skit.

"Your fault Sev" ^^ (inside joke lol)

I alla fall så har jag boykottat Idol.. ja när dom trycker ner ungdomar för samma saker vissa ungdomar gör men sen tillåter andra ungdomar komma igenom och få de andra som dom har tryckt ner börja gråta för att dom är för söta gör ju hela jävla Sverige till att se på när andra blir mobbade, för det är vad det är, mobbning i tv.
Sen att alla borde veta att det är hårt betyder det inte att det är ok att mobba människor i tv framför hela Svergies befolkning!! Ruttet gjort.
En av dommarna, kan inte ens hans namn ordäntligt, han som sitter med get skägg och ser allmänt idiotiskt ut ska fan inte prata om hur man ser ut får fan ta och titta sig själv i spegeln innan han dömmer andra, tönt wanna be gubbe!

jaja jag ska skriva ner mina funderinga från och med nu så jag har mina "bra" analyseringar att skriva ner.

ha det gött va =)
2011-09-14
09:01:07

Reklamer...

... i helvete vad dom kan göra en irriterade!!

I min egen åsikt så klart... så tycker jag att 98% av alla reklamer är så himla tafatta.. tror det finns 2 st som jag tycker helt ok alltså... som är lite mera "fantasifulla" och "snackar med oss" lite mer än försöker allt dom kan för att imponera, vilket till en del jag vet att alla gör, men när det blir till en låtsas dålig wannabe reklam så spyr jag nästan.

Den jag verkligen gillar är den där med grönsakerna som pratar med varanndra, en som försöker peppa upp den andra och som sen blir plockad, hahaha alltså jag skrattar på mig!!
Hela bra.... sen dom som får mig att må illa, det är dom som ex. ska äta chocklad och tar en tugga som om det vore döds äckligt, vill inte att deras läppar ska nudda själva delen av chockladen, alltså INGEN äter så!!!!
Man slaffsar man vräcker i sig, och oftast är man lite små hungrig!! ^^

ja ja.. skit samma men det bara kliar på mig av att se skiten!! Och det blir i bland att man måste!
Men i dag är man sjuk... tänker mycket på framtiden om jag ska vara ärlig, vet inte alls om andra gör det, men jag har väll den nackdelen att tänka alldeles för mycket =/.

Jag fick en hjärna. hahaha

2011-09-04
10:43:03

Killar, män och pojkar!!!

Fy fan vilket ras egentligen... en ras som för det mesta tänker enekelriktat och inte mer än vad näsan räcker.

Antinge får man en man som älskar sex gör inget annat än taffsar på en, en som bara tänker snusk och skulle säkert kunna pippa på tamigfaan vad som helst med ett hål, sen finns det män som bara har sex när det väl rycker i pungen och kör på hårt i 2 minuter och sen inget mer på några veckor.

ja ja jag har mens nu... fan så jävla sur och grinig, och inte på allt detta var vi hos vänner och hade kräftskiva och jag tar hem dom 2 minsta för att lägga dom för att sen gå tillbaka en snabbis, men mina troll kanske inte direkt somnar så jag måste ju vänta tills detta sker.
Men nej ingen kommer över för att se hur det går förutom min mellersta som ska skita, undrara varför i helsike han inte gör det där!!!!
Eller att mannen i fråga inte märker att mina äldsta somnar i deras soffa i stället för att ta hem dom och lägga dom så ska hans syster göra det för att han själv sitter och dricker!!!
Fan syns det att man är förbannad eller????
Sen inte det värsta är i morse när min pojk sitter och skiter (ja han verkar inte göra nått annat) så han han inge papper, mannen går upp för att titta efter mer, sen går och lägger sig när han inte hittar och pojk säger "jaha jag får väll sitta här hela dagen" och mannen går och lägger sig.... och pojk stter kvar på toan utan papper med skit i baken... snacka om att man blev pissförbannad!!!!!


jaha... nu då, jo han ligger och sover fortfarande kl är snart 11 och han är väll bakfull!!
Skiter jag i.. allvarligt.