2012-04-19
15:05:07

Jag släpper alla hämningar.

Jag släpper alla hämningar.
Ja jag gör det nu... jag tror jag har förstått lite nu... kanske, fast bara lite.
Och jag kommer helt enkelt skita I!!
2012-04-03
16:36:15

Snart....

... gifter jag mig och det känns bra när jag tänker på allt... men fan vad det känns tungt just nu med allt annat runt om en.
Ja detta med vänner och familj som beteer sig som hyenor allihopa tycker jag.
Familj som man trodde man hade, men inte alls lika starkt.
Min pappa ringde och sa att dom hade ju bokat till Ungern, men nu kan dom inte avboka den för vi har ju inte "umgåtts" så på länge så det är väll inte värt att avboka det då!!!! Alltså allvarlig säger man så till sin dotter?
Även om man inte har uppgått (pga hans jävla tafattiga val i livet) säger man så till sitt barn som kanske en gång i tiden som lite såg fram emot att träffa pappa men aldrig fick för idioten hade problem själv.
Ja jag är sur igen... och som sagt detta är min avlastnings blogg för idiotiska tankar som händer runt om mig.

Men min far ringde mig... sa att vi måste ju träffas mera.. men alltså... det är ju han som har kunnat haft mycket mer träff och kontakt om han hade velat.
Han resonerar så jävla dumt i bland, och pratar so fucking idiotisk så man undrar om han är min far över huvudtaget.
Jag är 40 nu men fan alltså det har varit nästan ingen kontakt på hela mitt uppväxt och liv... och så står han och säger, vi måste ha mera kontakt... va? Kan du väll fan fatta själv att jag ville som 12 år, står och väntar på dig vid tåget och du aldrig kommer jävla jubel idiot.

ja ja, så han kommer inte på bröllopet för han hans sambo/särbo mamma fyller år och det går ju inte att avboka för vi har ju inte umgåtts så mycket så att det är värt att avboka!! Jösses!!
I alla fall.... så var det med, fick jag ut det också.

kram