2010-11-13
12:09:11

Javisst är det så...

... att man har pms just nu... men kännslan av att inte vara uppskattad ibland känns som... humm.. ja världens tomhet fyller i bröstet och även om man har 3 1/2 barn (bonus) där av en konstat säger att hon älskar mig vilket är 100% uppskattat, men ibland räcker det liksom inte att höra det bara från sitt barn och över för det mesta när dom får nått... vilket i sig är en uppskattning.. ush vad dum jag låter men... det är inte bara det!

När man varit gift ett tag och haft det lite annurlunda som "family" och sen möter en ny och yngre som inte har erfarenheten av livet och man har påkekat lite då och då att man liksom vill ha lite medkännsla och uppskattning, så borstarst det bort lite med ett leende.... känns inte riktigt super då, eller så blir han upprörd, och visst är det kanske inte nått roligt att höra.. visserligen är jag en välldigt konstig männsika och skulle nån säga det till mig, så skulle mitt svar vara " Men gud förlåt jag försöker, hur vill du ha mig" fast med det mena jag självklart inte att man ska ändra sig själv utan ge vad sin partner kanske vill ha lite mer... kärlek, sex, uppskattning (menas inte med pengar utan.. kanske... en riktig tryckare i hallen och bara mysa och säga "du är bara min"), blickar som gör en varm, en hand på ryggen som smeker sig upp mot nacken och myser lite med örat... ja jag vet att jag har pms nu och kanske inte alls ser logik i det hela.

Men... sen när hormonerna eller sin barnslighet lugnar sig så kanske man ser att man kanske har varit lite löjlig?
Jag vill kanske har för mycket, jag kanske har för mycket kärlek som gör att det klashar med just han.. han kanske inte alls ser på saken på samma sätt fast man tycks ha pratat om det ett antal ggr och känner fasen vad bra det är att vi kan prata men ändå känns det som det inte riktigt är där i alla fall...?

Jag antar att jag ska komma ner från mina höga hästar och inte vara så jävla kännslig.
2010-11-01
19:32:25

Reklamer...

Ja detta är en annan sak som kan göra mig illa till mods... ret ut sagt illamående...
Hur oftas deras ansikten ser ut när dom äter nått som ska vara "the best" och smaka som en Gud och vara det som alla fall ha.
Och så ser dom ut som om dom håller på att skita på sig, rynkar ihop munen som om dom ska spy vilken minut som helst... yuk tänker jag bara.

Jag har ju min egen lilla reklam i huvudet... mm =D

"En hiss full med arbets "kostymer" (kontors-nissar) väntar på sin våning att gå av, och världens största rap kommer... mer eller mindre alla tittar på varandra eftersom ingen snappade upp om vart det kom ifrån.
Hissen stannar vid en våning och fram kommer en liten tjej med en flaska Sprite totalt nöjd! Alla små ler!"

eller...

Snickers...

En kvinna som går förbi ett Cáfe och känner hungern kommer då hon känner lukten av all mat och hon har lite bråttom så hon springer in till ett snabb kiosk och köper sig en snickers och öppnar sin snickers och tittar på den med djupa ögon och sen riktar den mot munnen och sätter tänderna i den och bara "vrål" äter, tuggar som bara dän, gärna lite med öppen mun SOM man gör när man är ensam... ser hur det vattnar i munnen på henne och tar en tugga till och man ser hur hon njuter varge gång henne käkar slår mot den mjuka chockladen och dess nötter innuti... hur chocklade smälter mellan hennes fingrar och hon sen stoppar fingrarna i munnen för att få bort det som har smält på tummen och resten av fingrarna....


Nu har ni sett nån sån reklam förr?

=D