2012-05-16
15:58:35

Förbjudet att röka!!!!

Alltså allvarligt... är man blåst eller... var på sjukhuset i dag med en familje medlem och på vägen hem står det en "Askkopp" med klar och tydligen Cigarett Skylt som står att man kan röka just där.
Sen 20 meter bort står det en skylt "Förbjudet att röka inom sjukhus området" haha allvarligt eller?
Snacka om dubble budskap!! Idiotiiiiiii.
2012-05-16
08:16:42

Stackars lilla barn!!!!

Ja det tycker jag... visst hon kanske har super roligt vid vissa tillfällen och självklart kanske hon är så pass stark att detta inte kommer påverka henne vid senare tid i livet.
Men när en mamma byter partner praktiskt taget väldigt regelbundet (ja jag kan ju inte säga varge vecka eller så men närapå) så börjar det liksom klia lite i hela kroppen om att få skrika ut  "Tänker du fan inte???"

Det är väll en sak att pippa runt och ha det så länge barnen inte vet om de nya bytena... jag tycker i alla fall det är rätt dåligt stil och självisk när man presenterar nya partner var 6de månad direk det händer.
Ger ju bara intryck på osäkerhet.
Ja jag kanske inte alls vet vad jag pratar om, men jag ser och hör och känner att det är alldelse för mycket för en litet barn på det sättet.
Sen då blir ungen osäker för "Män" och klara knappt hälsa och nytt folk som påstås "Älska" och ser hur mamman håller på hit och dit.
Helt oansvarigt tycker jag.
Men bara gilla läget då... hoppas på att lill tjejen förstår det "hela" när hon blivit lite större.
Nu fick jag ut det i alla fall...
ha en jävla bra dag.
2012-05-13
09:20:52

Skitsnackare!!!

Ja man behöver väll inte prata skit om nån för att vara en skitsnackare.... kan vara lika väl nån som pratar bara en massa bajs om vad som helst.
En som ljuger om både det ena och det andra om vad som helst.
En som kanske tycket att "Jag minsann ska vara i centrum i all evighet". urk....
Jag verkligen avskyr Fästingar... det finns människor som är som fästingar också, bara suger till sig all energie och sen dumpar en när dom fått det dom vill ha.
Jävla sätt alltså.
Ja en Fästing som lär känna nytt folk, manupilerar sig in i deras sinne och bara drar till sig allt dom kan, sen dumpar för att det inte är så roligt längre, tonårs beteende vill jag säga.
Nån som inte alls förstår vilken skada som dom gör av att göra SÅ många runt om sig så fruktansvärt illa.
Idioti...
Träffar och dumpar partner så himla ofta att en viss person i livet blir aldeldess snurrig... ett barn!!!
Jävla idiotiiiiiii.
Inte förstår att det är inte bara den person längre utan måste kanske se till en annan först innan man börjar med en ny HOST att dra musten ur.
Jävla idioti säger jag!!
2012-05-03
11:01:50

Tankar

Som flyter runt i en som man på nått sätt aldrig blir av med.... as jobbigt vill jag säga.
Ja jag tänker på hur man beter sig mot barn... detta räsbehandling... ena barnet får världens pedagogiks behandling medan de andra är liksom i skuggan och ska bara tåla läget.
Känns lite så just nu.
Men det går över....
Tänker på mobbnign.. ja jag såg en blogg om det, behåller den bloggen för mig själv, den är bra och så men vill inte länkga nått från denna blogg, kan fråga mig och jag skickar. =).
Men alla sitter och säger att ja men mobbaren är ju ofta en som mår dåligt själv.
Tror jag inte på, inte alls... utan handlar om makt, själv känslan vill vara på top och sen finns det folk som faktisgt njuter av att se andra lida. Och sen låstas som ingenting när andra fråga tycker du att det där var snällt?
Barn lär sig av sina föräldrar mer än vad man tror... och är det inte dom så är det nån annan.
Detta ständinga prat om att "stackars" barn som mobbar och "stackars" barn som blir mobbad.
Det barnet som gör mobbningen tror jag lever i lyx i sin egen förbaskade självkänsla av att andra ser up till skiten medan den andra som får ta all skit står och blir till åtlöje.
Skulle jag se detta hända... fan i helvete heller att jag står och pratar pedagogisk skit prat med ungen... veta hut fan i helvete!!!!
Här har jag inte tolerans på hur barn uppför sig om dom gör så... sen barn som elakt kan bara ta ta ta ta ta och blir skit sura över att dela med sig... tror dom har lätt att bli en mobbare om jag ska var ärlig.
Dom blir liksom so bortskämda att dom tror att det är ok att vara så... inget dom egentligen menar iförsig... men lär sig mena... det är ju så dom lärt sig, men för det ser jag dom inte som offer, inte alls.
Nån gång måste man väll fan säga ifrån???
Ja ja jag ska ha mens.... jag håller käften nu.
Pöss.