2011-11-01
17:09:47

Satans kärring!!

Ja lite pissarg är jag.... ska gifta mig och när man berättar så får man svaret "jaha"... alltså det är din dotter som ska gifta sig lite MERA FUCKING Känsla kan man väll fann ha när ens ända dotter ska gifta sig än att säga jaha!!!!

Och sen i dag, visar man klänningen och kärring jäveln säger inte ett jävla skit.... ja jag är arg, besviken och fruktansvärt ledsen och även besviken på att ens mamma kan få en att känna sig så fan i helvete misslyckad för att hon själv aldrig har gift sig!!!

Ja allstå den som kommer in nu och läser kanske tänker fan vilken taskig människa som säger så om sin mamma, men saken är livet som jag har levet med henne har inte alltid varit lätt eller roligt ska jag säga er.
Allt man fan säger är det nått fel på, och visst kan man till en viss gränns ta det, men när man kommer upp i 40 års åldern och snart tycker att människan kan släppa lite och inte gör det då blir man lite piss-sur på na.

så jag kommer skriva lite väl tråkiga saker ett tag här inne då jag är lite piss- sur hur folk inte kan vara glada för ANDRA när det är nått bra som händer andra utan står med mungiporna nere vid pattarna och ser allmänt död ut får en att vilja sparka dom i röven!!!

Nu ska jag HA glass!
Postat av: E M M E L L Y

Ja, lite mer entusiasm vill man ju ha från sin mamma ... :/

2011-11-02 | 17:54:40
URL: http://emmellys.blogg.se/
Postat av: M Anneli A

Men usch de är hemskt att hon inte kan glädjas med dig o vara med lite för din skull.

Jag hade reagerat som du gör, sen hade jag nog inte bjudit henne för ens bröllop är ju viktigt..

Jag tycker att du ska säga till henne för så kan hon inte bete sig mot dig. Du är vuxen nog att stå på egna ben o de SKA hon acceptera. De är väldigt viktigt att visa varandra respekt..

Tråkigt för dig, men jag hoppas att hon ändrar inställning..Kram kram ♥

2011-11-02 | 18:39:09
URL: http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se
Postat av: E M M E L L Y

sv: Ja, i alla fall ett grattis, liksom stort :/

2011-11-02 | 21:43:55
URL: http://emmellys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: