2010-09-27
10:35:13

exet

Jag satt och fundera så som jag gör ibland haha.. undrar dom som har en partner... och flesta har ju nått slags Ex.. hur många det är som kommer överrens med dom... hur många igentligen tycker illa om dom för att dom är värkligen idioter eller är det svartsjuka som finns för att dom haft nått tidigare... hur många är det som tycker sina ex är helt underbar och värkligen gillar att umgås med dom även med ny partner?
Kan vara allt igentligen med.... men finns det värkligen ingen som kommer överrens med sitt ex och sin nya partner och umgås?

Jag har ex, min exman som är far till mina barn.. jag vill ju inte direkt (just nu) ha honom i vårat liv.. men det kanske beror på lite hur han är som person... jag vet att han inte äs så social så varför skulle han vara det nu?.

hmm.. sen tog allt slut i mina funderinga hahaha... så blir det ibland... men ja går det att vara vän med sin partners ex? Och vara ärligt vänner?
Om man nu har barn, och måste "bråka" om det lite... ?
Postat av: JENNY

Ja! Vaniljte är ju såååå gott! :D

Som du skrev, med lite mjölk i! :D MUMS!

2010-09-27 | 11:36:14
URL: http://jennyjanssons.se
Postat av: joss

Hej , vad kul att du tycker det :) skriver väldigt mycket om rockmusik & alla dess tillbehör !

Ha det bra , kram

2010-09-27 | 13:09:39
URL: http://atouchofblack.blogg.se/
Postat av: lovisa

Jag älskar fortfarande mitt ex som kompis och det var 3 år sen vi var ilag. vi är med varann mkt än fast jag har kille, senast i fredags var jag på krogen med han :)

2010-09-27 | 13:31:56
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: ja det tkr jag faktiskt är okej, det är ju en sak om det är varenda helg men om båda gått vidare så att säga är det nog också bara bra för barnet att de kan ses ibkand:)

2010-09-27 | 20:00:14
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: michaela

sv; haha har faktist provat wow när min pojkvän spelade det för x antal år sedan :D men the sims är roligare ;) kram!

2010-09-27 | 20:45:31
URL: http://michson.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: ååå tack va söt du är =)

Otroligt snällt skrivet !Har du haft en bra helg ?

Sugen på längre ögonfransar ?Titta in och tävla om ögonfransnärningen RevitaLash på bloggenKram

2010-09-27 | 23:40:56
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Jessica

Men åh vad glad jag blir! :) ♥ Tack! :) Och du är sååå välkommen in och läsa precis när du känner för det! ;) Hoppas du haft en bra måndag också. Och angående den där vältränade tjejen, hon har ju höfter?! :) Dessutom så kommer min kropp inte kunna bli precis som hennes, min kropp är inte så rak. Har en stooor rumpa och breda höfter - men blir det bara mer muskler och mindre fett så blir det kanon! ;) Bootyliscius. ;) Kram på dig!

2010-09-28 | 00:05:32
URL: http://fliiingan.blogg.se/
Postat av: Helen

Jag har försökt vara vän med mina ex då jag tycker det är larvigt att ena sekunden älska varandra och sedan inte kunna vara vänner. Men dom har inte riktigt varit inne på samma linje. Mitt ex som jag har barn med är jag ( eller har jag ) varit vännmed men nu har det blivit så mycket tjafs så det finns inget intresse längre. Jag tycker det är helt ok annars att man är vänner och uppmuntrar gärna min pojkvänn att höra av sig till sitt ex. Det är ju trotts allt mig han valt i slutändan så jag behöver ju inte va sotis.

Härlig blogg du har.

Kikar gärna in här igen.

Ha en skön dag.

2010-09-28 | 07:34:42
URL: http://www.stenstromsbloggeria.se
Postat av: Neha

Jag tror på att det går

2010-09-28 | 12:39:01
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: